The spring is coming ever closer and warm, sunny days are not that far away. Just as the public release. This is Sad Crab team and it is time for another news update.

To start us off, public release is almost ready. At first, we have planned an overtime just for one of the girls, as we wanted to work out some kinks depending on the reviews, before we applied it to the rest of the girls. However, during the internal testing, it became obvious that all girls have their fans and that next public release will be closer to summer. So we have decided to introduce all four main heroines to the overtime. For that, we decided to take another week to put in all the missing art and texts. For the time, overtime won’t be that long, however we plan to expand it in the future.

So, we would like to ask you to be patient, as next week we will show you the finale of the chapter as well as the new overtime. We hope you’ll like it.

The further development is staying still either. We have established the planned interaction events with our heroines, and now work on the structure of the secondary events. Which will head into the work soon. We hope you’ll like the style of these new events.

And with that, we are going back to finish the final version of the upcoming public release. This has been Sad Crab team, don’t forget to check the horizon!

 

Вот зима и перешагнула свой экватор. Тепло всё ближе и ближе. Как и публичный релиз. С вами команда Sad Crab и небольшие, но радостные новости.

Прежде всего хотим сказать, что публичный релиз практически готов. Мы планировали ввести овертайм для текущего (первого) акта, но хотели ввести его пока лишь для одной девушки, поскольку он будет не в финальном виде и мы рассчитывали на отзывы. В процессе тестов было решено, что у каждой девушки есть свои поклонники, а следующий публичный релиз будет только ближе к лету. Потому мы решили сделать приятное сразу всем: все четыре девушки будут иметь свой овертайм. Для этого мы возьмём ещё неделю для ввода недостающего текста и изображений. Пока он будет довольно коротким, но мы ещё превратим его в что-то горячее со временем.

Так что запаситесь терпением, на следующей неделе мы сможем предоставить окончание главы и новый овертайм. Будем надеяться, что он вам понравится. 

При этом дальнейшая разработка не стоит на месте. Мы определились с тем, из каких именно эвентов будет происходить взаимодействие героя с девушками. Сейчас мы решаем вопрос с дополнительными и вспомогательными эвентами. Скоро мы приступим к их созданию. Надеемся, вам понравится стиль, который мы готовим.

На этом мы возвращаемся к срочной подготовке нового контента к выходящей версии. Ждать осталось не долго. С вами по прежнему команда Sad Crab. Следите за горизонтом

Liked it? Take a second to support JoeBanks on Patreon!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *