Hello again!  So we have great news, the animations are coming along thanks to Andy, who has worked his magic with Renpy.  What does this mean for you?  Well, it means animations will be a thing, that has been our primary focus, as we had a great response from the tease posts of them.  How many scenes will be animated?  Hopefully, all of them, but not by the next release, sorry!  As well, we have been working on introducing new minigames for the next act, these have been in Joe’s hands, so look forward to those.  Benq has been working with testers and providing further fixes to multiple logic gaps and bugs that have been found since the release.  Also, our artists have been very busy with providing new art for new office interactions, that will definitely be enjoyable. So what else do we have planned?  Well, originally you could only punish and inspect certain paths with one girl, now these actions have been cloned so there will be more small scene/interactions like you have seen with Daphne.  We hope you are looking forward to those.  So that leads us into the next poll:

What is your opinion for the smaller scenes in the office interactions?  Keep in mind, this does not delay the work on the main new scenes, those will always take the same amount of time.

 Апрель подошёл к концу, а это значит что настал время для очередной порции новостей.  И начнём сразу с хорошего, у Andy получилось разобраться с анимациями! А это значит что они будут использоваться в игре, а то что мы показывали с ними в тизерах не отправиться на свалку истории. Планируем-ли мы анимировать все сцены? Да, но не к следующему релизу, это процесс не быстрый, но что-то вы уже вскоре увидите.  Из остального, Джо продолжил свою работы над мини-играми для нового акта. Benq общался с тестерами, фикся баги и логические пробелы, что были обнаружены после релиза. Ну а наши художники работали не покладая рук над новыми артами для кабинета и взаимодействий в нём, что вам обязательно понравятся.   Но что на счёт наших дальнейших планов? Ну для начала, пока что так называемые темный путь был доступен только для Дафны, теперь же взаимодействия из этого пути будут доступны и с другими героинями. Надеемся что они вам понравятся. 

И это подводит нас к теме сегодняшнего голосования:  Что вы думаете о небольших сценах взаимодействий в кабинете? Знайте что работа над ним не откладывает работу с основными сценами, так как они всегда в приоритете.  

1. Эти небольшие сцены отличное добавление в игру. 

2. Ну… Только если работа над ними не откладывает большое сцены. 

3. Не, не нужны они. 

4. Концепция голосований потеряна на Джо, верните старые 6ти пунктовые! 

Liked it? Take a second to support JoeBanks on Patreon!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *