Ahoy, we have received lots of feedback on our latest release, both good and bad. We are proudly looking forward to serving you with the next release which will provide an actual H-Scene, as many have been requesting. With a main girl as well! We really hope you are as excited as we are about it. And many have been asking about when we will bring back more with Ginny, however, she will be on hold for a while. We want to give you more plot and game play and make your relationships with the girls on both the light and dark path meaningful. So please bear with us while we work on it maties!  

We have some new art in line for this next release, along with a continuation of achievements and new abilities. So batten down the hatches and prepare to ride the tides that be coming.

 

Всем доброго времени суток, и сразу к новостям. Уже прошло несколько дней с последнего релиза и мы уже получили кучу отзывов, как плохих так и хороших. И спешим обрадовать что уже в следующем релизе мы введём новую секс-сцену, более того, сцена будет с одной из главных героинь! Также многие из вас интересовались Джинни, к сожалению на данный момент мы хотим сконцентрироваться на основной истории и главных героинях, так что особо продолжения она не получит. Вместо этого мы планируем углублять светлый и темный пути и добавлять все больше контента.

Ну а пока, у нас уже готова часть артов для следующего релиза, а заодно мы завезём новые способности и достижения. Ну и на этом собственно всё, удачного нам всем плаваниям!

Liked it? Take a second to support JoeBanks on Patreon!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *